Щоб розрядити обстановку я сказав:
- Та ви виявляється теж хочете писати, он у вас вже з'явилася перша крапелька. Можна я її Слиж?
- На! Слиж! - Теща легким рухом плеча скинула халат в коридор і виявилася абсолютно голою. Потім вона нахилила голову, поклала наманікюреною пальчики на свої губки і розтягла їх в сторони. Потім вона прогнулася, випнула, подала таз максимально вперед. У декількох сантиметрах від мого особи виникла картина з підручника анатомії в розділі "Жіноче статеві органи". Всі складочки розправилися, шкіра, вірніше слизова, натягнулася так, що стало видно фіолетові жилки. фото голі дівчата 18 років Картина була приголомшливою. Зверху клітор і під ним 2-3 сантиметри абсолютно гладкій поверхні, потім червона трояндочка вхід в піхву. Стінки були вологі і гладкі. Від такого видовища напруга в члені досягло такого рівня, що сеча перестала текти. Я сидів з широко розкритими очима і ротом і розглядав тещину щілину. Я розумів, що другий раз такого більше не побачу. І тут я побачив маленьку складочку над самим входом у піхву трохи більше червону ніж навколишня поверхня.