Ми з чоловіком їхали до Махачкали до його друзів на машині. На посту ДАІ перед якою то селом нашу машину зупинили для перевірки документів. Прапорщик, від якого тхнуло перегаром сказав, що повинен нас обшукати. Другий даїшник з автоматом і в бронежилеті тупо посміхався. - Руки на капот, - скомандував він. Прапорщик підійшов до мене і почав нахабно обмацувати груди і живіт. .. Я напружилася. На мені було шовкове коротеньке літнє плаття і коли він почав нишпорити у мене між ніг я скрикнула. - Так, що ж ви робите? - Андрій рвонувся в мою сторону, вдаривши обшукували його мента з автоматом, ліктем в ніс. У тугіше секунду в перенісся чоловіка уперся ствол "Макарова": - Ах ти сука, - рукоятка пістолета опустилася на голову Андрія. - У коробок його. Обшукати машину, - наказав прапорщик втирає розбитий ніс автоматники. Все відбулося настільки швидко, що мої думки не встигали за подіями. Я була як контужений, мене всю трясло. Буквально відразу голі дівчата без трусів фото під водійським сидінням "знайшли" невеликий пакетик з героїном. - Ну, ось і славно. Поїхали. Нас привезли в яке те відділення міліції і заштовхнули в більшу, порожню, напівтемну камеру. Уздовж стін стояли двоярусні ліжка з дошками замість панцирних сіток. У центрі стояв великий стіл з прикрученими до підлоги ніжками. Годині о десятій вечора двері з брязкотом відчинилися і в камеру увійшов товстий майор. Він був п'яний. - Наркоту тобі, звичайно, мої орли підкинули, - сказав він звертаючись до чоловіка, - А, ніс Ахмета ти даремно зламав, твоїй дружині відповідати за це доведеться. - Ебать її зараз будемо, - додав він, - Ти мене зрозумів, шмаркач? Андрій схопився і спробував ударити товстуна в обличчя. Але той випередив його ударом ноги в пах. Андрій упав. Товстун підійшов до мене, провів пітною долонею по моїй щоці і раптом, різким рухом рвонув виріз на сукні вниз, а іншу руку просунув мені між ніг, стискаючи всієї п'ятірнею низ живота, я закричала. Андрій, побачивши це, спробував встати, але отримав удар ногою в обличчя і знову впав. Мент засміявся. Тепер мені по-справжньому стало страшно. Він пішов. Ми з чоловіком сиділи мовчки. Я не могла повірити в реальність що відбувається. Прокинулася від гучного сміху. Наді мною стояв товстий майор і ще один незнайомець. Я схопилася. Андрій лежав грудьми на стільниці, його ноги були пристебнуті до ніжок столу наручниками, брюки спущені до колін, рот заклеєний скотчем.